Priser

NAV dekker alle nødvendige utgifter til gravferd av barn og ungdom fra 0 – 18 år. Det er ingen nedre aldersgrense mht barn som dør i mors liv.

En begravelse kan være så mangt. Det kan være en personlig avskjedsstund med bare dere foreldre eller en seremoni fra en kirke eller et annet seremonirom.

Om dødsfallet har skjedd på et sykehus eller en institusjon, spør de om hva de kan bistå dere med, eller ring oss for bistand eller råd. Vi hjelper dere med så mye eller så lite dere måtte ønske.

Vi bistår dere på best mulig måte og veileder dere gjerne på hva dere kan gjøre selv om dere ønsker det. Vi er her for dere.

Enten dere ønsker en liten minnestund bare for dere foreldrene eller en avskjedseremoni i litt større skala, gravferd fra kirke eller et annet seremonirom dekker NAV kostnadene innenfor gitte rammer med opp til kr. 25 377.-Vi bistår gjerne med å sende inn søknaden til NAV, eller veileder dere gjennom prosessen om dere vil gjøre dette selv.

Dere får et prisoverslag av oss etter at vi har kartlagt deres ønsker og behov. Om dere ønsker å velge en pakke med alt inkludert innenfor hva NAV dekker av kostnader, tilbyr vi også det. Dette kan også være inklusive en barnegravstein.